Arctic Rally Finland kantaa ylpeänä pitkiä ja vahvoja perinteitä osana Suomen MM-rallin osakilpailuiden jatkumoa. Kumppaneilleen se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia näkyä, kuulua ja vaikuttaa osana autourheilun kansainvälistä huipputapahtumaa.

Kumppaneilleen tapahtuman järjestäjä, AKK Sports Oy, rakentaa tapauskohtaisesti ja toiveidenmukaisesti juuri toimivimmat yhteistyömallit. Kumppanuus Arctic Rally Finlandin kanssa tuo mukanaan myös mahdollisuuden yhteistyöhön laajan ja vahvan kumppaniverkoston kanssa, johon kuuluu tällä hetkellä lähes 40 erilaista tahoa ja toimijaa.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Ota meihin ystävällisesti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot

Petteri Nikkanen

Commercial Director

Rovaniemen kaupunki

Arktinen pääkaupunki

Rovaniemi on voimakkaasti kehittyvä, koko arktisen alueen pääkaupunki, pohjoisen taian ja arktisen osaamisen koti. Täällä yhdistyvät pohjoinen luonto ja urbaani ympäristö, itsevarma paikallisuus ja avoin kansainvälisyys. Rovaniemi on myös Joulupukin virallinen kotikaupunki

Rovaniemi tunnetaan rohkeudesta, luovuudesta ja laaja-alaisesta arktisesta muotoilusta. Se inspiroi asukkaitaan ja elinkeinoelämää löytämään ja luomaan uutta. Ideoille ja ihmisille löytyy Rovaniemeltä turvallinen koti, jossa pohjoinen elämänrytmi ja suuri luonto näyttäytyvät ainutlaatuisella tavalla. Siksi Rovaniemi on myös kansainvälisesti mielenkiintoinen ja houkutteleva kaupunki niin vierailijoille, uusille asukkaille kuin yrityksillekin. Pohjoisen taika vetää puoleensa.

Asukkailleen Rovaniemi on arktinen kotikaupunki, jossa pohjoinen luonto ja elämänrytmi kohtaavat urbaanin ympäristön ja kansainvälisen kuhinan. Rovaniemellä on tilaa ja mahdollisuuksia onnistua, kasvaa ja kokeilla. Rovaniemi on kaupunki, jonne haluaa jäädä ja palata – se on arktinen pääkaupunki kaikille aisteille.

CapitalBox

Growth financing for SMEs,
the Backbone of the European Economy

CapitalBox on Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten verkkorahoitusalusta. CapitalBox auttaa tasoittamaan yritysten rahoitusvajetta tarjoamalla oikea-aikaisia, räätälöityjä ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Nämä antavat asiakkaille heidän tarvitsemansa tuen juuri silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat.

CapitalBox aloitti vuonna 2015 Ferratum Groupin osana ja on kasvattanut oman identiteettinsä. CapitalBox keskittyy nykyisin auttamaan yhä useampia pk-yrityksiä saamaan yrityslainaa helposti Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa, Liettuassa sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja aikoo laajentua entisestään. Asiantuntevat lainaneuvojat tekevät nopeita lainanmyöntöpäätöksiä digitaalisen laina-alustan kautta. Yrityslaina voikin olla asiakkaan käytössä jopa jo seuraavana päivänä.

CapitalBox ymmärtää sekä yrittämistä että pk-yritysten rahoitusmaailmaa. Joten jos he ovat talouden selkäranka, niin me CapitalBox on pulssi: CapitalBox lähettää rahaa niille osille, jotka sitä eniten tarvitsevat, jopa päivässä.

Tämän saavuttamiseksi CapitalBoxin käyttämä teknologia on monimutkaista, mutta tehtävä yksinkertainen: järjestää nopeasti rahoitusta sinne, missä yritys sitä eniten tarvitsee menestyäkseen.

M. Rautio Oy

Lapin sillanrakentaja ja korkealaatuisten teräsrakenteiden ja meluesteiden asiantuntija

Urakointiasennus M. Rautio Oy on vaativiin teräsrakenteisiin, liittopalkkisiltoihin ja meluseiniin erikoistunut, vuonna 1983 perustettu yritys. Yrityksen konttori-, varasto ja tuotantotilat sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla, Kalajoella.

Yrityksen toiminta on asiakaslähtöistä ja on siksi pikaisesti siellä missä asiakas tarvitsee pitkää kokemusta ja ammattitaitoa. Pitkän kokemus, tehokkuus, nopeasti reagoivan ja innovatiivisen organisaation avulla M. Rautio Oy tuottaa asiakkailleen lisäarvoa hankkeisiin.